Maria Nagel

Fyn
SAND, de hjemløses landsorganisation
Tlf. 6053 1434
maria.nagel466@gmail.com

Hvad brænder jeg for at formidle

Jeg har selv været bruger af forskellige botilbud for hjemløse. Som sosu-hjælper har jeg oplevet brugerindflydelse i hjemmeplejen og på plejehjem.

Jeg ønsker at formidle til både brugere og dem, der har med brugere at gøre, at det er vigtigt at tage ansvar for eget liv. At motivere til at være en del af det liv, man lever som bruger og borger i samfundet. Jeg brænder for socialt udsatte og hjemløse; folk, der gerne vil videre i livet. Jeg vil gerne tilpasse kasserne til brugeren og ikke omvendt .

Mine praksiserfaringer med brugerindflydelse

Jeg har erfaring som bruger af en boform og fra kontakt med diverse offentlige myndigheder. Jeg har arbejdet med brugerindflydelse gennem SAND, de hjemløses landsorganisation , og som bestyrelsesmedlem i foreningen Hus Forbi og som Bindeks-ambassadør (brugerindflydelsesindekset Bindeks, red.).

Jeg har også arbejdet med brugerindflydelse som sosu-hjælper og værestedsmedarbejder.

Hvem er jeg

Jeg er 37 år og tidligere hjemløs. Jeg har arbejdet med hjemløse og socialt udsatte i de seneste to år, jeg har blandt andet været med til at lave SAND’s  kvindenetværk. Jeg har holdt foredrag og oplæg om hjemløsestrategien og CTI-metoden (støtteforløb, der fokuserer på overgangen fra midlertidig til permanent bolig, red.). Og jeg har været gæsteunderviser på Den Sociale Højskole flere gange.

Hvad kan man booke mig til

Jeg holder oplæg om mine egne erfaringer med brugerindflydelse. Jeg kommer gerne med råd til, hvordan man kommer i gang med at arbejde med brugerindflydelse på forskellige områder. Jeg holder også gerne mindre workshops, hvor jeg lægger op til diskussion og refleksion om dilemmaer i arbejdet med brugerindflydelse.

Pris:  Efter aftale, dog minimum 1500 kr. plus transportudgifter.

Læs mere om initiativet brugerindflydelsesguider.

 

Del siden:  
Platform for brugerindflydelse Socialt Udviklingscenter SUS, Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K, +45 3393 4450, sus@sus.dk