Christine Møller Hansen

Kolding

tlf. 5045 9129 mellem 12 og 20

Hvad brænder jeg for at formidle

At mere indflydelse på hverdagen i vores bofællesskab gav et mere roligt miljø og et bedre sammenhold og fællesskab. At indflydelse ikke kun handler om at bestemme, men også om at tage mere ansvar for sig selv og hinanden. Om at respektere hinanden og kunne klare sig selv i sin egen lejlighed.

Praksiserfaringer med brugerindflydelse

Jeg har arbejdet med at få mere indflydelse i det bofællesskab, jeg tidligere boede i. Fx arbejdede vi for at få mere indflydelse på regler og aktiviteter i hverdagen, og med hvordan vi kunne tage mere ansvar for os selv og hinanden.

Hvem er jeg

Jeg er 23 år og bor i Kolding. Fra jeg var 18 til 23 år boede jeg i et bofællesskab for unge med særlige behov, hvor man lærer at klare sig selv når man flytter hjemmefra. Det er derfra jeg har min erfaring med brugerindflydelse.

Hvad kan man booke mig til

Jeg holder oplæg og svarer på spørgsmål – maks. to timers varighed. Jeg vil gerne fortælle om, hvordan vi arbejdede med brugerindflydelse i mit bofællesskab. Jeg vil gerne inspirere andre til at arbejde med brugerindflydelse i praksis. Jeg kan komme med konkrete eksempler på, hvordan man kan gøre det.

Jeg kan komme ud på bofællesskaber, skoler, ungdomsskoler og lignende på Fyn og i Jylland.

Pris: Efter aftale, dog minimum 1500 kr. ekskl. transportudgifter.

 

Del siden:  
Platform for brugerindflydelse Socialt Udviklingscenter SUS, Nørre Farimagsgade 13, 1364 København K, +45 3393 4450, sus@sus.dk